TT Demo Haler
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.4
  • 2.5
  • wowslider
  • 2.7
1 2 3 4 5 6

INFO VOOR DEELNEMERS


Deelname historische parade op vrijdagavond

Wil je meedoen aan de parade over het parcours van de TT van Limburg van 1938-1939? Geef je dan van te voren op! Er is dit jaar een maximum aantal deelnemers en er zijn eisen waar je aan moet voldoen. Neem contact op met de organisatie.. Verzamelen om 18.30 uur op het feestterrein, in de tent wordt dan de verplichte instructie voor de parade gegeven, vertrek om 19.00 uur richting Ell.

Deelnemers aan de expositie

Heb je zelf een oldtimer tractor, auto of motor die je wil tentoonstellen op het feestterrein? Meld je aan bij de organisatie.

Deelnemers Demoritten

Deelname aan de demoritten op zaterdag en zondag staat alleen open voor leden van C.R.T. (rijden op zaterdag) en H.M.V. (rijden op zondag). In verband met verzekering kunnen renners die geen lid zijn van een van deze verenigingen niet deelnemen. Uitzondering zijn de deelnemers in de Rookieklasse. Bij de motorhuur voor een dag is een dagverzekering inbegrepen (lees hieronder meer over de Rookieklasse)

Bij aankomst deelnemers op vrijdag:

Ontvangst voor deelnemers op vrijdag is vanaf 12.00 uur. Bij aankomst meld je je bij de ingang, waarna er een camperplaats wordt toegewezen. Let op: houd de vluchtroutes en branddoorgangen vrij!

Aankomst op zaterdag:

Let op: Het evenemententerrein ligt aan de binnenzijde van het circuit. Daarom is er een aparte aanrijroute. Kom je vanuit richting Eindhoven over de A2, neem dan afslag Weert Noord/ Stramproy, en rijd via Stramproy naar Haler. Zo kom je goed uit bij de Camperwachtplaats. Kom je uit zuidelijke richting, neem dan afslag Thorn / Ittervoort en rijd via Neeritter over de Sniekstraat naar Haler/Stramproy.

Vanaf de camperwachtplaats kun je tussen 12.00-13.00 uur de oversteek maken naar het rennerskwartier, of na 17.15 uur.

Zorg als deelnemer voor zichtbare deelnemersidentificatie!

Extra boodschappenservice voor het rennerskwartier op zaterdag:

Omdat je als verblijver op het terrein er niet gemakkelijk af kan om boodschappen te doen is er een speciale boodschappenservice geregeld: als je op zaterdag voor 17.30 uur je boodschappen bestelt, bezorgt Spar Derksen uit Ell deze boodschappen om 19.00 uur in de Expositietent.  Bestellen kan telefonisch (0495 551 285) of online via https://www.spar.nl/winkels/spar-derksen-304/. Afrekenen kan contact of met PIN.

Deelnemers Rookieklasse:

Ook dit jaar kun je weer meedoen met de Rookieklasse: voor mensen die graag eens zouden willen deelnemen aan de demoritten, of geïnteresseerd zijn in het classic motorrijden, maar zelf geen motor hebben. Voor € 200,- kun je een dag meedoen (dat wil zeggen 1 trainingsrit en 2 manches). Je krijgt dan de beschikking over een net gereviseerde 50cc Zundapp Motor, inclusief verzekering en brandstof. Wil je meedoen, meld je dan vooraf aan via info@ttdemohaler.nl, er zijn per dag 10 motoren beschikbaar.

Voorwaarden deelname Rookieklasse:

- Je bent 16 jaar of ouder. Onder de 18 jaar is een schriftelijke goedkeuring van een ouder vereist.

- Je woont de verplichte instructieavond bij voorafgaand aan het evenement

- In de ochtend rijd je de trainingssessie met 2 meerijdende instructeurs. Na deze sessie beslist het bestuur in overleg met de instructeurs over deelname aan de middagmanches.

- Je zorgt zelf voor een motorpak of gekoppelde broek en jas, voor een goedgekeurde motorhelm, handschoenen, motorlaarzen en een rugprotector.
© 2020 TT Demo Haler
Website ontwerp: Marjolein Koper, Concept + Grafisch Ontwerp - Website Realisatie: Wabbes Media & Design.