TT Demo Haler
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.4
  • 2.5
  • wowslider
  • 2.7
1 2 3 4 5 6

INFO VOOR DEELNEMERS


Deelname historische parade op vrijdagavond

Dit jaar is er op vrijdagavond een parade over het parcours van de TT van Limburg van 1938-1939. Doe je ook mee, aan deze ode aan het oude parcours? Geef je op! (formuliertje volgt). Verzamelen om 18.30 uur op het feestterrein, vertrek om 19.00 uur richting Ell.

Deelnemers aan de expositie:

Heb je zelf een oldtimer tractor, auto of motor die je wil tentoonstellen op het feestterrein? Meld je aan bij de organisatie.

 

Deelnemers Demoritten

Deelname aan de demoritten op zaterdag en zondag staat alleen open voor leden van C.R.T. (rijden op zaterdag) en H.M.V (rijden op zondag). In verband met verzekering kunnen renners die geen lid zijn van een van deze verenigingen niet deelnemen.

Bij aankomst op vrijdag:

Bij aankomst meld je je bij de ingang, waarna er een camperplaats wordt toegewezen. Let op: houd de vluchtroutes en branddoorgangen vrij!

Aankomst op zaterdag:

Let op: Het evenemententerrein ligt dit jaar aan de binnenzijde van het circuit. Er is dus ook een andere aanrijroute. Kom je vanuit richting Eindhoven over de A2, neem dan afslag Weert Noord/ Stramproy, en rijd via Stramproy naar Haler. Zo kom je goed uit bij de Camperwachtplaats. Kom je uit zuidelijke richting, neem dan afslag Thorn / Ittervoort en rijd via Neeritter over de Sniekstraat naar Haler/Stramproy.

Vanaf de camperwachtplaats kun je tussen 12.00-13.00 uur de oversteek maken naar het rennerskwartier, of na 17.00 uur.

Zorg als deelnemer voor zichtbare deelnemersidentificatie!
© 2018 TT Demo Haler
Website ontwerp: Marjolein Koper, Concept + Grafisch Ontwerp - Website Realisatie: Wabbes Media & Design.