TT Demo Haler
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.4
  • 2.5
  • wowslider
  • 2.7
1 2 3 4 5 6


ALGEMENE INFO OVER HET EVENEMENT

Vrijdag 20 juli 2018

19.00 uur: Aanvang historische parade over het oorspronkelijke wegcircuit Ell-Hunsel-Haler. Vertrek vanaf het feestterrein in Haler, richting Ell (Isidoorstraat, Hostertstraat, Boggelerstraat, Brandvenstraat, Antoniusstraat (aankomst tussen 19.15 en 19.30 uur). Op het Burgemeester Scheijmansplein is er de gelegenheid om de oldtimers te bewonderen en worden enkele voertuigen gekeurd.

Om 20.00 uur is er een officiele vlagstart vanaf de oude start/finishplek net voor de dierenartsenpraktijk op de Hoogstraat. De parade vervolgt de Hoogstraat (Weverstraat, Kraakstraat) tot in Hunsel,

Tussen 20.05 en 20.20 uur is de aankomst in Hunsel. Daar is ook en stopmoment "bie de Mulder". Om 20.40 uur vervolgt de stoet via Eikesstraat, Horstertstraat en Isidoorstraat terug naar het Feestterrein. Daar is ook nog gelegenheid om de oldtimers te bewonderen.

21.00 uur : Gezellige avond in de tent met live muziek van No Grip en Status Quo tribute band Back to Back  (vrij entree)

Zaterdag 21 juli 2018

Doorlopend: expositie oldtimers en historie van de TT van Limburg in de expo-tent

10.00 – 12.00 uur Trainingsritten per klasse voor H.M.V. (Historische Motorsport Vereniging) leden: 50cc – Roolkieklasse - 125 cc – 250 cc – 350 cc- 500 cc- zijspan – locale klassen)

12.00 – 12.45 uur Pauze

12.45 – 17.15 uur Demonstratieritten per klasse voor H.M.V. rijders. Alle klassen rijden 2 manches. De winnaar is degene met het kleinste verschil in tijd over de 2 manches.

17.30 uur Prijsuitreiking H.M.V..

20.00 uur Feestavond met livemuziek van de bekende band Anderkovver (vrij entree)

Zondag 22 juli 2018

Doorlopend: expositie oldtimers en historie van de TT van Limburg in de expo-tent

10.00 – 12.00 uur Trainingsritten per klasse voor C.R.T. leden (50cc – Rookieklasse - 125 cc – 250 cc – 350 cc- 500 cc- zijspan – locale klassen)

12.00 – 13.00 uur Pauze, met rit van oldtimervoertuigen over het circuit.

13.00 – 17.00 uur Demonstratieritten per klasse voor C.R.T. leden (Classic Racing Team)

17.30 uur Prijsuitreiking C.R.T..

Entree zaterdag en zondagoverdag € 5,-. Lees meer bij Bezoekersinformatie.
INFO VOOR DEELNEMERS

Deelname historische parade op vrijdagavond

Dit jaar is er op vrijdagavond een parade over het parcours van de TT van Limburg van 1938-1939. Doe je ook mee, aan deze ode aan het oude parcours? Geef je op! (formuliertje volgt). Verzamelen om 18.30 uur op het feestterrein, in de tent wordt dan de verplichte instructie voor de parade gegeven, vertrek om 19.00 uur richting Ell.

Deelnemers aan de expositie

Heb je zelf een oldtimer tractor, auto of motor die je wil tentoonstellen op het feestterrein? Meld je aan bij de organisatie.

 

Deelnemers Demoritten

Deelname aan de demoritten op zaterdag en zondag staat alleen open voor leden van H.M.V. (rijden op zaterdag) en C.R.T.(rijden op zondag). In verband met verzekering kunnen renners die geen lid zijn van een van deze verenigingen niet deelnemen. Uitzondering zijn de deelnemers in de Rookieklasse. Bij de motorhuur voor een dag is een dagverzekering inbegrepen.

Bij aankomst deelnemers op vrijdag:

Bij aankomst meld je je bij de ingang, waarna er een camperplaats wordt toegewezen. Let op: houd de vluchtroutes en branddoorgangen vrij!

Aankomst op zaterdag:

Let op: Het evenemententerrein ligt aan de binnenzijde van het circuit. Daarom is er een aparte aanrijroute. Kom je vanuit richting Eindhoven over de A2, neem dan afslag Weert Noord/ Stramproy, en rijd via Stramproy naar Haler. Zo kom je goed uit bij de Camperwachtplaats. Kom je uit zuidelijke richting, neem dan afslag Thorn / Ittervoort en rijd via Neeritter over de Sniekstraat naar Haler/Stramproy.

Vanaf de camperwachtplaats kun je tussen 12.00-13.00 uur de oversteek maken naar het rennerskwartier, of na 17.15 uur.

Zorg als deelnemer voor zichtbare deelnemersidentificatie!

Extra boodschappenservice voor het rennerskwartier op zaterdag:

Omdat je als verblijver op het terrein er niet gemakkelijk af kan om boodschappen te doen is er een speciale boodschappenservice geregeld: als je op zaterdag voor 17.30 uur je boodschappen bestelt, bezorgt Spar Derksen uit Ell deze boodschappen om 19.00 uur in de Expositietent.  Bestellen kan telefonisch (0495 551 285) of online via https://www.spar.nl/winkels/spar-derksen-304/. Afrekenen kan contact of met PIN.

Deelnemers Rookieklasse:

Nieuw dit jaar is de Rookieklasse: voor mensen die graag eens zouden willen deelnemen aan de demoritten, of geinteresseerd zijn in het classic motorrijden, maar zelf geen motor hebben. Voor € 200,- kun je een dag meedoen (dat wil zeggen 1 trainingsrit en 2 manches). Je krijgt dan de beschikking over een net gereviseerde 50cc Zundapp Motor, inclusief verzekering en brandstof. Wil je meedoen, meld je dan vooraf aan via info@ttdemohaler.nl, er zijn per dag 10 motoren beschikbaar.

Voorwaarden deelname Rookieklasse:

- Je bent 16 jaar of ouder. Onder de 18 jaar is een schriftelijke goedkeuring van een ouder vereist.

- Je woont de verplichte instructieavond bij voorafgaand aan het evenement

- In de ochtend rijd je de trainingssessie met 2 meerijdende instructeurs. Na deze sessie beslist het bestuur in overleg met de instructeurs over deelname aan de middagmanches.

- Je zorgt zelf voor een motorpak of gekoppelde broek en jas, voor een goedgekeurde motorhelm, handschoenen, motorlaarzen en een rugprotector.
INFO VOOR VRIJWILLIGERS

Wil je ons meehelpen om van dit evenement wederom een succes te maken? Vrijwilligers zijn altijd welkom! We hebben nog vrijwilligers nodig als parkeerwacht, als baancommissaris, in de horeca, bij de entree en voor overige werkzaamheden. Meld je aan.

 

Opbrengst voor je vereniging

Je kunt je individueel aanmelden, of met een aantal leden van een vereniging (bijvoorbeeld je volleybalclub, Zij-actief, Ons Dorpshuis, etc.). Als je namens een vereniging werkt, gaat een gedeelte van de opbrengst (naar rato van het aantal gewerkte uren) naar je vereniging, naar rato van het aantal uren dat jullie gewerkt hebben. Zo dragen jullie dus bij aan dat volgende uitje, jullie nieuwe outfits etc. Je kunt natuurlijk ook de Stichting TT opgeven als je vereniging.

Informatieavond Vrijwilligers 21 juni 2018

Op donderdagavond 21 juni is de informatiebijeenkomst voor alle vrijwilligers, dan maak je kennis met je teamleider en hoor je het verloop van het programma en je werkzaamheden. Aanvang 20.00 uur, in Ons Dorpshuis in Haler.© 2019 TT Demo Haler
Website ontwerp: Marjolein Koper, Concept + Grafisch Ontwerp - Website Realisatie: Wabbes Media & Design.