TT Demo Haler
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.4
  • 2.5
  • wowslider
  • 2.7
1 2 3 4 5 6


ALGEMENE INFO OVER HET EVENEMENT

Vrijdag 19 juli 2019

19.00 uur: Aanvang historische parade over het oorspronkelijke wegcircuit Ell-Hunsel-Haler. Vertrek vanaf het feestterrein in Haler, richting Ell (Isidoorstraat, Hostertstraat, Boggelerstraat, Brandvenstraat, Antoniusstraat (aankomst tussen 19.15 en 19.30 uur). Op het Burgemeester Scheijmansplein is er de gelegenheid om de oldtimers te bewonderen en worden enkele voertuigen gekeurd.

Om 20.00 uur is er een officiele vlagstart vanaf de oude start/finishplek net voor de dierenartsenpraktijk op de Hoogstraat. De parade vervolgt de Hoogstraat (Weverstraat, Kraakstraat) tot in Hunsel,

Tussen 20.05 en 20.20 uur is de aankomst in Hunsel. Daar is ook en stopmoment "Parkeerplaats bij de Kerk". Om 20.40 uur vervolgt de stoet via Eikesstraat, Horstertstraat en Isidoorstraat terug naar het Feestterrein. Daar is ook nog gelegenheid om de oldtimers te bewonderen.

21.00 uur : Gezellige avond in de tent met muziek van DJ Sil (vrij entree)

 

Zaterdag 20 juli 2019

Doorlopend: expositie oldtimers en historie van de TT van Limburg in de expo-tent. Ook het rennerskwartier kan doorlopend bezocht worden.

10.00 – 12.00 uur Trainingsritten per klasse voor C.R.T. leden (50cc – Rookieklasse - 125 cc – 250 cc – 350 cc- 500 cc- zijspan – locale klassen)

12.00 – 12.45 uur Pauze, met rit van oldtimervoertuigen over het circuit.

12.45 – 17.15 uur Demonstratieritten per klasse voor C.R.T. leden (Classic Racing Team)

17.30 uur Prijsuitreiking C.R.T.

18.30 – 21.30 uur Endurance rit: "De 2 uur van Haler"

21.00 uur Feestavond met livemuziek van de bekende band Anderkovver (vrij entree). Anderkovver speelt goede moderne covermuziek voor een heel breed publiek. Dat belooft een gezellige avond te worden!

Endurance: "De 2 uur van Haler":

Nieuw dit jaar is dat de Endurance rit: "De 2 uur van Haler". Dit is een uithoudingsrit voor de klassieke motoren. 25 teams mogen maximaal deelnemen en een team bestaat uit 1 motor + 2 rijders + 1 mecaniciën. De motor zal gedurende 2 uur rondes maken over het wegcircuit, met als doel met de klassieke racemotor de twee uur vol te maken. Het is verplicht om minimaal 1 pitstop te maken en te wisselen. In de praktijk zal blijken welke klassieke teams bestand zijn tegen deze slijtageslag, wie houdt het koppie erbij, welke mecaniciëns kunnen de uitgevallen motoren weer het beste aan de praat krijgen. "De  2 uur van Haler" worden gehouden op zaterdag 20 juli van 18.30 tot 20.30 uur. 

 

Zondag 21 juli 2019

Doorlopend: expositie oldtimers en historie van de TT van Limburg in de expo-tent

10.00 – 12.00 uur Trainingsritten per klasse voor H.M.V. (Historische Motorsport Vereniging) leden: 50cc – Roolkieklasse - 125 cc – 250 cc – 350 cc- 500 cc- zijspan – locale klassen)

12.00 – 12.45 uur Pauze

12.45 – 17.15 uur Demonstratieritten per klasse voor H.M.V. rijders. 

17.30 uur Prijsuitreiking H.M.V..

 

Entree zaterdag en zondagoverdag € 5,-. Lees meer bij Bezoekersinformatie.
INFO VOOR DEELNEMERS

Deelname historische parade op vrijdagavond

Wil je meedoen aan de parade over het parcours van de TT van Limburg van 1938-1939? Geef je dan van te voren op! Er is dit jaar een maximum aantal deelnemers en er zijn eisen waar je aan moet voldoen. Neem contact op met de organisatie.. Verzamelen om 18.30 uur op het feestterrein, in de tent wordt dan de verplichte instructie voor de parade gegeven, vertrek om 19.00 uur richting Ell.

Deelnemers aan de expositie

Heb je zelf een oldtimer tractor, auto of motor die je wil tentoonstellen op het feestterrein? Meld je aan bij de organisatie.

Deelnemers Demoritten

Deelname aan de demoritten op zaterdag en zondag staat alleen open voor leden van C.R.T. (rijden op zaterdag) en H.M.V. (rijden op zondag). In verband met verzekering kunnen renners die geen lid zijn van een van deze verenigingen niet deelnemen. Uitzondering zijn de deelnemers in de Rookieklasse. Bij de motorhuur voor een dag is een dagverzekering inbegrepen (lees hieronder meer over de Rookieklasse)

Bij aankomst deelnemers op vrijdag:

Ontvangst voor deelnemers op vrijdag is vanaf 12.00 uur. Bij aankomst meld je je bij de ingang, waarna er een camperplaats wordt toegewezen. Let op: houd de vluchtroutes en branddoorgangen vrij!

Aankomst op zaterdag:

Let op: Het evenemententerrein ligt aan de binnenzijde van het circuit. Daarom is er een aparte aanrijroute. Kom je vanuit richting Eindhoven over de A2, neem dan afslag Weert Noord/ Stramproy, en rijd via Stramproy naar Haler. Zo kom je goed uit bij de Camperwachtplaats. Kom je uit zuidelijke richting, neem dan afslag Thorn / Ittervoort en rijd via Neeritter over de Sniekstraat naar Haler/Stramproy.

Vanaf de camperwachtplaats kun je tussen 12.00-13.00 uur de oversteek maken naar het rennerskwartier, of na 17.15 uur.

Zorg als deelnemer voor zichtbare deelnemersidentificatie!

Extra boodschappenservice voor het rennerskwartier op zaterdag:

Omdat je als verblijver op het terrein er niet gemakkelijk af kan om boodschappen te doen is er een speciale boodschappenservice geregeld: als je op zaterdag voor 17.30 uur je boodschappen bestelt, bezorgt Spar Derksen uit Ell deze boodschappen om 19.00 uur in de Expositietent.  Bestellen kan telefonisch (0495 551 285) of online via https://www.spar.nl/winkels/spar-derksen-304/. Afrekenen kan contact of met PIN.

Deelnemers Rookieklasse:

Ook dit jaar kun je weer meedoen met de Rookieklasse: voor mensen die graag eens zouden willen deelnemen aan de demoritten, of geïnteresseerd zijn in het classic motorrijden, maar zelf geen motor hebben. Voor € 200,- kun je een dag meedoen (dat wil zeggen 1 trainingsrit en 2 manches). Je krijgt dan de beschikking over een net gereviseerde 50cc Zundapp Motor, inclusief verzekering en brandstof. Wil je meedoen, meld je dan vooraf aan via info@ttdemohaler.nl, er zijn per dag 10 motoren beschikbaar.

Voorwaarden deelname Rookieklasse:

- Je bent 16 jaar of ouder. Onder de 18 jaar is een schriftelijke goedkeuring van een ouder vereist.

- Je woont de verplichte instructieavond bij voorafgaand aan het evenement

- In de ochtend rijd je de trainingssessie met 2 meerijdende instructeurs. Na deze sessie beslist het bestuur in overleg met de instructeurs over deelname aan de middagmanches.

- Je zorgt zelf voor een motorpak of gekoppelde broek en jas, voor een goedgekeurde motorhelm, handschoenen, motorlaarzen en een rugprotector.
INFO VOOR VRIJWILLIGERS

 

update:17-6-2019

TT Demo Vergadering Vrijwilligers:

Voor de vrijwilligers is er a.s. donderdag 20 juni om 20.00 uur een vergadering in Ons Dorpshuis te Haler.

Op deze wordt avond de stand van zaken gecheckt van de werkgroepen en of er voldoende medewerkers zijn om de taken uit te voeren.

Tevens zal er uitleg worden gegeven wat er dat weekend te gebeuren staat en wanneer de opbouw start.

Het is van belang dat de organisatie weet hoeveel vrijwilliers er beschikbaar zijn.

Bent U verhinderd en wilt toch als vrijwilliger meedoen laat het ons dan even weten, info@ttdemohaler.nl - aanhef vrijwillger

Jullie bij voorbaat dankend voor jullie komst of aanmelding

organisatie TT DEMO Haler

 

 

 

Wil je ons meehelpen om van dit evenement wederom een succes te maken? Vrijwilligers zijn altijd welkom! We hebben nog vrijwilligers nodig als parkeerwacht, als baancommissaris, in de horeca, bij de entree en voor overige werkzaamheden. Meld je aan.

 

 

Opbrengst voor je vereniging

Je kunt je individueel aanmelden, of met een aantal leden van een vereniging (bijvoorbeeld je volleybalclub, Zij-actief, Ons Dorpshuis, etc.). Als je namens een vereniging werkt, gaat een gedeelte van de opbrengst (naar rato van het aantal gewerkte uren) naar je vereniging, naar rato van het aantal uren dat jullie gewerkt hebben. Zo dragen jullie dus bij aan dat volgende uitje, jullie nieuwe outfits etc. Je kunt natuurlijk ook de Stichting TT opgeven als je vereniging.

Informatieavond Vrijwilligers 20 juni 2019

Op donderdagavond 20 juni is de informatiebijeenkomst voor alle vrijwilligers, dan maak je kennis met je teamleider en hoor je het verloop van het programma en je werkzaamheden. Aanvang 20.00 uur, in Ons Dorpshuis in Haler.© 2020 TT Demo Haler
Website ontwerp: Marjolein Koper, Concept + Grafisch Ontwerp - Website Realisatie: Wabbes Media & Design.