TT Demo Haler
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.4
  • 2.5
  • wowslider
  • 2.7
1 2 3 4 5 6


INFO VOOR VRIJWILLIGERS

 

update:17-6-2019

TT Demo Vergadering Vrijwilligers:

Voor de vrijwilligers is er a.s. donderdag 20 juni om 20.00 uur een vergadering in Ons Dorpshuis te Haler.

Op deze wordt avond de stand van zaken gecheckt van de werkgroepen en of er voldoende medewerkers zijn om de taken uit te voeren.

Tevens zal er uitleg worden gegeven wat er dat weekend te gebeuren staat en wanneer de opbouw start.

Het is van belang dat de organisatie weet hoeveel vrijwilliers er beschikbaar zijn.

Bent U verhinderd en wilt toch als vrijwilliger meedoen laat het ons dan even weten, info@ttdemohaler.nl - aanhef vrijwillger

Jullie bij voorbaat dankend voor jullie komst of aanmelding

organisatie TT DEMO Haler

 

 

 

Wil je ons meehelpen om van dit evenement wederom een succes te maken? Vrijwilligers zijn altijd welkom! We hebben nog vrijwilligers nodig als parkeerwacht, als baancommissaris, in de horeca, bij de entree en voor overige werkzaamheden. Meld je aan.

 

 

Opbrengst voor je vereniging

Je kunt je individueel aanmelden, of met een aantal leden van een vereniging (bijvoorbeeld je volleybalclub, Zij-actief, Ons Dorpshuis, etc.). Als je namens een vereniging werkt, gaat een gedeelte van de opbrengst (naar rato van het aantal gewerkte uren) naar je vereniging, naar rato van het aantal uren dat jullie gewerkt hebben. Zo dragen jullie dus bij aan dat volgende uitje, jullie nieuwe outfits etc. Je kunt natuurlijk ook de Stichting TT opgeven als je vereniging.

Informatieavond Vrijwilligers 20 juni 2019

Op donderdagavond 20 juni is de informatiebijeenkomst voor alle vrijwilligers, dan maak je kennis met je teamleider en hoor je het verloop van het programma en je werkzaamheden. Aanvang 20.00 uur, in Ons Dorpshuis in Haler.© 2020 TT Demo Haler
Website ontwerp: Marjolein Koper, Concept + Grafisch Ontwerp - Website Realisatie: Wabbes Media & Design.