TT Demo Haler
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.4
  • 2.5
  • wowslider
  • 2.7
1 2 3 4 5 6


NIEUWS

2019 TT demo Haler - 31-03-2019

We gaan als organisatie Stichting Oldtimers Club Haler,  weer een mooi weekend met classic motor demoraces tegenmoet in 2019.

Deze zullen starten op vrijdag 19 juli met s ‘avonds de parade met oude voertuigen (geen hulpmotoren) door de dorpen langs het oude TT parcours, vanuit Haler-Ell-Hunsel terug naar Haler, waar in de feesttent nog gezellig kan worden nagepraat. Ontvangst vanaf 12.00 uur

Zaterdag 20 juli zal in het teken staan van de demo's van de CRT in alle klassen incl. Rookies, Black Mamba’s. Na de prijsuitreiking zal om 18.30 uur de 2 uur van Haler endurance worden verreden tot 20.30 uur. Na afloop hiervan start de feestavond met band Anderkovver, succes verzekert.

Op zondag 20 juli zullen de demo's van de HMV worden verreden in alle klassen, aangevuld met de Limbo klasse, Rookies en Black Mamba's.

E.e.a. zal op onze poster die we binnenkort hier zullen plaatsen, meer duidelijkheid geven.

De Gemeente Leudal heeft hun vergunning hiervoor afgegeven, en een financiële bijdrage aan ons gedaan, waarvoor onze dank.


TT DEMO HALER 2019 - 07-11-2018

7 november 2018

vooruitzicht op het evenement 19 tm 21 juli 2019:

voorlopig prrogramma:

  • vrijdag 19 juli      : parade oude motoren - auto's - brommers -andere voertuigen, bvanaf het feestterien naar Ell, alwaar de start en dan via Hunsel terug naar het feestterrrein waar aansluitend gezelligge avond met orkest
  • zaterdag 20 juli   : CRT DEMO vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur,  aansluitend van 19.00 uur tot 21.00 uur endurance, waarna prijsuitreiking. vanaf 21.30 uur live band ANDERKOVER tot 02.00 uur, gratis entree
  • zondag 21 juli     : HMV DEMO vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur aansluitend prijsuitrreiking
  • dinsdag 23 juli    : vrijwilligersavond

Wij hopen |U allen weer te mogen begroeten op onze TT DEMO dagen in Haler- Limburg

m vr gr

Stichting Oldtimers Club Haler

 


terugblik Rookie try-Out - 15-04-2018

"Rookieklasse moet zorgen voor verjonging ledenbestand CRT "

HALER – Jaar na jaar veroudert het ledenbestand van de meeste motorclubs, beetje bij beetje. Er vallen wel mensen af, maar nieuwe aanwas meldt zich mondjesmaat. De jeugd is nu eenmaal niet meer zo bezig met techniek in het algemeen en motoren in het bijzonder. Dat geldt zeker ook voor sporten als wegracen en racedemorijden. Het Classic Racing Team (CRT), één van de clubs die deze demo-evenementen organiseert, bedacht een oplossing: de 50 cc Rookie Demoklasse. Een 'rookie': dat is Amerikaans jargon voor 'beginner'.

 

Met deze nieuwe klasse hoopt het CRT nieuwe en vooral jonge deelnemers aan te trekken. Wim Baetsen, een Noord-Limburgse ondernemer, bedacht het plan. Deze winter volgde hij Corné Caron op als voorzitter van de vereniging. Baetsen stak zijn nek uit, samen met andere sponsors, en liet twaalf productieracertjes bouwen, allemaal met hetzelfde uiterlijk, hetzelfde frame en hetzelfde motorblok

 

Alles hangt af van de coureur

 

 

Een vriendelijk Limburgs ogende, maar in zijn doen en laten duidelijk doortastende Wim Baetsen vertelt. “We hebben de machientjes gebaseerd op 50 cc Zündapps. Ze leveren ongeveer 8,5 PK en de topsnelheid blijft beperkt tot een kleine honderd kilometer per uur. Zo hangt alles af van de rijder. Niet het geld, maar de rijkunst bepaalt de resultaten.”

 

 

Dat is waar, maar geld speelt altijd een rol. Dat kan niet anders in deze wereld. Voor de potentiële deelnemers valt het welbeschouwd mee. Ze huren de Rookie-Zündapps voor 200 euro per evenement. Ze krijgen de motor verzekerd, afgesteld en volgetankt aangeleverd. Verdere kosten zijn er niet, behalve een zelf aan te schaffen motoruitrusting. Wat de bouwkosten voor de motoren betreft: ook die vallen eigenlijk mee. Heel precies kwamen we het niet te weten, maar we hoorden bedragen noemen van enkele duizenden euro's per motor.

 

 

Het is Wilco Riens, die de machines bouwde. De oorspronkelijk uit Den Haag afkomstige techneut bromt: “Een week of acht ben ik ermee bezig geweest. Langer mocht het van mezelf niet duren. Het voordeel van zo'n serietje is dat ik de speciale onderdelen in één keer kon maken. Al bouwend zit je na te denken hoe het nóg beter kan. Daardoor verschilt elke motor toch een klein beetje van zijn voorganger.”

Try-out in Haler

 

Begin maart organiseerde het CRT een uitprobeerdag. Een groep genodigden kreeg de kans om op het demo-circuit van Haler proef te rijden met de Zündapps. Zoals bekend verrijden HMV en CRT daar sinds drie jaar een gemeenschappelijke racedemo in de maand juli. Wim Baetsen: “Zo worden ze mooi ingereden en we krijgen de kans er eventuele probleempjes uit te halen.”

 

 

Een dertigtal uitgelaten coureurs hees zich in het pak en ging op zoek naar de kinderziektes. Ze kwamen er al snel achter dat de ene Zündapp de andere niet was. Zo kon je met nummer 4 veel snelheid maken, maar nummer 11 schakelde een stuk beter. Bijna iedereen kwam wel even langs de kant te staan: de bougiedoppen hadden een onbedwingbare neiging om los te trillen. Zo leken de inrijdsessies af en toe op een afvalrace.

 

Niet iedere rijder wist om te gaan met de gevoelige tweetakten.

 

“Veel rijders laten hem na de bocht helemaal doodvallen”, zei CRT-secretaris Rianne de Vos. “Dat moet je dus niet doen. Toeren moet je maken. Ik kan het weten. Zelf race ik ook op een Zündapp.”

Zij trad die dag op als starter. Haar vader Cees de Vos bouwde haar motor. “We zijn heel blij met dit initiatief”, zei Cees. “Ik hoop echt dat dit leidt tot meer belangstelling voor de racedemosport. En ja, het is toch logisch dat het Zündapps moesten worden?”

 

Alles geven voor snelheid

 

 

Pas ergens bovenin het toerenbereik ontwikkelde zich iets dat op vermogen leek. Ook dat gaf aanleiding tot gesleutel. Gasnaalden omhoog en omlaag, sproeiers gewisseld, een afgebroken schakelstangetje: Wilco Riens en zijn vrienden lieten zich niet ontmoedigen. Zij zorgden dat er toch iedere keer weer gereden werd.

 

De reacties van de proefrijders waren unaniem: “Geweldig! Het gaat helemaal niet zo hard, maar je moet alles geven om snelheid te krijgen. Het is motorsport in zijn puurste vorm.”

 

 

Voorwaarden

 

De voorwaarden van de 50 cc Rookie Demoklasse van CRT in het kort: huurprijs 200 euro per dag all-in. Inschrijving mogelijk per evenement. Minimumleeftijd 16 jaar. Verplicht bijwonen van een cursusavond. De rijders zorgen zelf voor geschikte motorkleding. De eerste racedemo met de rookieklasse: 13 mei te Winsum. Informatie: www.classicracingteam.nl

Tekst: Gijs van Hesteren

 

 

 


UITNODIGING TRY OUTS - 03-04-2018

UITNODIGING TRY OUTS CRT ROOKY KLASSE

Hierbij wilen wij jullie uitnodigen voor de Try Outs van de Rooky klasse op zaterdag 7 april a.s.

locatie:

Pinxterstraat 1, 6012 RJ  Haler (limburg)

Ontvangst vanaf 11.00 uur

om 12.00 uur start de prsentatie van de Rooky machines

Om 12.20 uur zal de 1e try out plaatsvinden en zo 6 x deze dag tot 18.00 uur

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

 

Voor diegene die op 1 van deze machines wil rijden , is dat mogelijk. Men dient wel op het gebied van veiligheid, in bezit te zijn van een geldig rijbewijs en vlgs CRT regelement gekleed te zijn. Dit houdt in : motorkleding(overal of broek en jas aaneen gekoppeld, laarzen, handschoenen en gesloten helm)

Deze Try Out heeft als doel, deze machines in te rijden en vervolgens deze op de CRT evenementen te laten deelnemen. Voor geïnteresseerden die hier eens willen proeven.

Inschrijving per CRT evenement.

 

Hopende U allen te mogen begroeten op deze Try Out, op zaterdag 7 april 2018

m vr gr

Wim Baetsen, TT DEMO Haler

email: voorzitter@ClassicRacingTeam.nl

of tel : 06-52602180

Chris Baremans

email: penningmeester@ClassicRacingTeam.nl

of tel : 076-8888108

 


2018 - 20-03-2018

11 maart 2018

Voorafgaand aan de flyers en posters van het evenement geven wij jullie hierbij een kleine opsomming van de geplande activiteiten voor het weekend van 20 tm 22 juli 2018.

- vrijdagavond 20 juli : de parade door de 3 dorpen welke in 1938 en 1939 werden aangedaan , te weten; Haler - Ell - Hunsel en Haler. weer terug aangekomen op het feestterrein zal er een gezellig samenzijn met muziek van 2 bands, start met NO-GRIP en aansluiten de Status Quo cover band Back to Back. gratis entree (nadere info volgt)

- zaterdag 21 juli : de DEMO ritten van de HMV rijders voor alle klassen. Ook zal de nieuwe "rooky klasse" 50 cc geïntroduceerd en aan de start veschijnen. Na afloop zal de prijs uitreiking plaatsvindenVanaf 20.00 uur zal de band : ANDERKOVER de muziek voor de avond verzorgen, gratis entree (nadere info volgt)

-zondag 22 juli : de DEMO ritten van de CRT rijders voor alle klassen. Ook zal de nieuwe "rooky klasse" 50 cc geïntroduceerd en aan de start veschijnen. Na afloop zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De muzikale omlijsting za door een DJ worden verzorgd (nadere info volgt)

- dinsdag 24 juli: dankavond voor de vrijwilligers

 

verwijzing naar de facebook site van de bouwer van de "rooky motoren" 50 cc : 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1855154297874598&id=503032539753454

 

4 maart 2018

Op zaterdag 7 april a.s. wordt er voor de nieuwe "rooky klasse" de nieuwe racers gepresenteerd.

Enkele genodigden vanuit de CRT en MON alsmede anderen zullen hierbij aanwezig zijn, waarna enkele proefrondes worden verreden.

de activiteiten starten van 11.00 uur vanaf Isidoorstraat 16 te Haler. 

De aangevraagde vergunning hiervoor is bij de gemeente in behandeling.

 


Reactie van een rijder - 05-08-2017

De TT ligt inmiddels weer enkele weken achter ons, op het moment dat ik dit schrijf geniet ik van de zon en een biertje in mijn favoriete vakantieland Italië

Op vrijdag ben ik met de camper afgereisd vanuit Tungelroy naar Haler en vervolgens de Laverda afgeladen, die meteen veel aandacht trok (heerlijk toch).

S'avonds de parade gereden, vol gas vanuit Ell naar Hunsel en dan via die mooie bochten weer naar Haler, gaaf. Daarna maar naar de tent, vette muziek, dikke potten bier en dan kom je mensen tegen zoals Giel Heijnen en Wim Mans, ja dan word het vanzelf laat maar wel super gezellig.

Op de zaterdag kon ik met de 750 Laverda niet rijden bij de CRT dus maar genoten van de races en het mooie spul in de wei. S'middags kwamen wat bekenden op bezoek waaronder John van de Moosdijk. Hij heeft vroeger ook Laverda gereden, hij had zelfs een fotoalbum bij zich van zijn motor vakanties.

Zondagmorgen op zoek naar Theo Reynen en via Marion Stryuk lukte dat en kon ik me inschrijven voor de special klasse. Om 12 uur de eerste rondjes. Was wel effe wennen na altijd met diverse Ducati's op grote circuits gereden te hebben, vooral het remmen en dan ook nog met de linkervoet (alleen voor bleek niet voldoende) viel niet mee

S'middags de beide demo's waren geweldig al het publiek, mijn vrouw en dochter en de jongens van TT Assen groep geven je een enorme boost.

Huub, Wim en alle vrijwilligers  bedankt voor een super weekend wat jullie daar hebben neer gezet is in een woord geweldig volgend jaar ben ik zeker weer van de partij en hoop ik jullie team te versterken waar ik dat kan.

Een tip wil ik wel nog geven, geef de bochten een naam dat hebben alle beroemde circuits.  

Ciao

Harry Schenaarts

Laverda 750 sfc


Nog een rijder ervaring - 05-08-2017

Nog een positieve rijder ervaring die ik u niet wil onthouden, daar zijn wij als organisatie en vrijwilligers best trots op. Door Johan Emmers.

Het Demoraceweekeinde in Haler zit er weer op. Van alle race-evenementen die we de afgelopen jaren zowel in binnen- als buitenland gereden hebben is de demo in Haler absoluut het best doordacht en georganiseerd evenement! Hulde aan Wim Baetsen en Huub Custers die de kartrekkers van het evenement zijn. Haler is een metropool van maar liefst 500 inwoners en dus heeft virtueel het hele dorp de schouders onder dit evenement moeten zetten om het te realiseren. Dat kan alleen maar in Haler!

Het evenement begon op vrijdagavond met een optocht van de klassieke racemotoren (en klassieke auto's) over het circuit van 1938 en 1939. De start was in Ell met een sprint per klasse van 1 kilometer. Heel Ell en omgeving was uitgelopen om getuige te zijn van deze historische gebeurtenis. Ik had zo veel mensen nooit en te nimmer verwacht en overal langs de route zaten mensen te zwaaien en duimpjes op te steken naar de deelnemers. Nou dat moet ik in de Randstand nog zien gebeuren...daar krijg je ook 1 vinger te zien wanneer je voorbij komt tuffen met je 2 takt en het is zeker niet een duim!

Leo en ik reden voorop en zaten de voorrijders al snel op de hielen (hoe kan het anders)... En op eens waren we ze kwijt (Nee we hebben netjes gereden haha). Toen maar even doorgetrokken en kwam de mega grote feesttent weer in zicht en kon het feest beginnen.

De organisatie was zo clever geweest om 2 lokale bands uit te nodigen om de muzikale omlijsting van die avond te verzorgen. Het eerste bandje was pas 1,5 jaar samen en speelde rock en blues. Het was wel een stevige versie van de rock maar petje af voor die jongens die zo kort bij elkaar waren. Zo'n 2 uurtjes later begon Back to back te spelen...tja wat moet je ervan verwachten? Bleek het een tribute band van Status Quo te zijn! Die begonnen me toch een stukje Quo van voor 1982 te spelen! Het was net alsof de originele bezettenMet Francis Rossi, Rick Parfitt, ALan Lancaster en John Coughlan op het podium stonden! Foute boel voor een Quo fan als ondergetekende is.. Ben dus volledig uit mijn dak gegaan......ppppffff vraag me niet naar de day after! Anyway...gelukkig verstand gebruikt en om 00.30 naar bed gegaan dus de schade bleef beperkt.

Day 1

Het was een zonnige dag in Haler met een temperatuurtje van zo'n 26 graden. We waren toch met 12 mensen aan de start gekomen ondanks 4 Duitse afmeldingen in de laatste week voor het evenement en 1 onverwachte geblesseerde (volgend jaar niet op vakantie gaan Wilco zo vlak voor Haler... blijkt gevaarlijk te kunnen zijn haha). Mark Ariëns, Patrick Heeren, Maurice Bolier, Kurt Bracke, Arno Bouman, Ed van Dijk, Orhan Gokalp, Leo 166, Mamba Johan, Eric te Vaarwerk aangevuld met wat lokale rijders gaven "acte de presence"

Kurt Bracke kwam tijdens de kwalificatie al met stukken te staan maar kon de race beginnen met de reserve brommer van 1 van de collega's. Eric te Vaarwerk kreeg problemen met de bobine maar verder niets spectaculairs te benoemen. De bekers gingen naar:

1ste Orhan Gokalp 
2de Mamba Johan 
3de Patrick Heeren

Vooral voor Patrick Heeren een enorme goede prestatie! Hij rijdt niet vaak mee tijdens de demo's maar schijnt toch heel goede en constante rondes af te leggen! Petje af voor hem mede omdat hij alles wat aan zijn brommer moet gebeuren zelf doet tot en met het tunen toe!

Tja en dan is het feest....... Een gruwelijk goede cover band trad op. Die speelde op verzoek nummers voor het publiek en dat ging van Hollandstalig naar U2, Guns 'n Roses en weer naar moderne shit... Geweldige avond gehad metals gevolg dat 1 van ons enige moeite had om zijn slaapplek te bereiken. Het bleek een weg die voor hem niet meer in een rechte lijn te bewandelen was haha..

Day 2...

De Zuid Hollanders arriveerden...... Piet van der Gaag, Rene Van de Schuur, Huib van der Ende en Stephan De Roo terwijl Maurice Bolier besloot er nog een dag aan te plakken omdat zijn Honda zo ongelooflijk goed liep (wat een bijzondere mooie fiets heb je Maurice Bolier). Uiteindelijk stonden we ondanks de uitvallers van de dag ervoor weer met 14 man aan de start. Helaas kwam 1 persoon zonder afzegging niet opdagen wat ik betreur :(. Ik probeer iedere keer weer voor een vol deelnemersveld te zorgen zodat we ook voor 2018 voor de organisatie aantrekkelijk zijn om als Clubklasse te mogen rijden en daarvoor heb ik wel jullie medewerking nodig!)

Anyway..... de dag begon droog nadat we de nacht ervoor een wolkenbreuk over ons heen kregen. Tijdens de kwalificatie het daarom wat rustiger aangedaan vanwege de mogelijke gladheid en daar komt Huib van der Ende me voorbij gevlogen en het "gevecht" aan ging met Leo en Orhan Gokalp. De oogballen vielen me uit de kassen.. Ik deed het hem niet na. Huib had duidelijk het grootste hart uit de kast getrokken die ochtend haha... Ik bleef me afvragen waar Piet van der Gaag bleef? Ik had maar 15 Pk ter beschikking en Piet zou me toch zo voorbij moeten kunnen vliegen en ja hoor met de finishvlag in zicht vloog die me voorbij. Ik stond letterlijk stil!

Tijdens de eerste manche begon het lichtelijk te regenen en bleek Piet als eerste over de streep gegaan te zijn. Orhan Gokalp als 2 en Leo als 3. Tja dat klinkt als een recept voor een leuke strijd voor de 2de manche. Wat ook zo bleek te zijn.

In de 2de manche werden er van motoren gewisseld, Tandwielen veranderd en sproeiers verwisseld. Gelukkig brak de zon door waardoor het wegdek opdroogde. Ik heb ghoord dat de "strijd" voorheens stevig maar sportief was... Orhan Gokalp kwam als eerste over de streep gevolgd door Leo. Piet werd nummer 3 na een remfout. Zelf een leuke battle met Huib van der Ende uitgevochten die jammer genoeg voortijdig tot een einde kwam door een bigend probleem voor Huib. Eigenlijk was ik ontzettend blij dat de 2de manche snel voorbij was. Dit jochie van 52 was een oude man op het einde van dag 2. 2dagen racen en 2 nachten het beest uithangen is net iets te veel van het goede haha... Is maar 1 remedie voor: meer trainen in de kroeg! haha

Jammer genoeg waren er bij de prijsuitreiking bekers te weinig. Er reden 2 Clubklassen mee en er waren maar bekers voor 1 Clubklasse. En aangezien we de dag daarvoor al bekers hadden gehad zou ik ook de voorhanden bekers aan de nieuwe Cluklasse gegeven hebben. Vergissen is menselijk en laten we eerlijk zijn: het gaat niet om de bekers maar om het plezier en de gezelligheid die wij als vrienden onder elkaar hebben wanneer we met elkaar kunnen racen en dat laatste blijkt iedere keer weer top voor elkaar te zijn! Dank jullie wel Wim Baetsen, Huub Custers met alle vrijwilligers dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt!!!!!!! Het was kei, kei en kei gaaf!

PS: We hebben zelf maar voor een alternatieve huldiging gezorgd en wel eentje met een echte hele grote blauwe beker :)..


We zijn er klaar voor! - 21-07-2017

De tenten zijn opgebouwd, het terrein en het circuit zijn afgezet, de strobalen zijn geplaatst, we hebben goede zin...: We zijn er klaar voor!!

Een filmpje vanaf 21 meter hoogte.. 


Promotie in de weekbladen - 13-07-2017

Leuk stukje in Via Leudal over de TT in Haler:  http://www.prepresskelpen.nl/epaper/2817_leudal/page_2.html


promotiefilm TT demo Haler (Leudal TV) - 25-06-2017

onderstaande link (het is in het limburgs dialect)

http://www.regioleudal.tv/video//tt-haler-terugblik-op-de-historie/

 

 


Historisch interview - 19-06-2017

In het kader van de historische parade op vrijdag 21 juli heeft Regio Leudal TV twee ooggetuigen van de eerste TT's uit 1938 en 1939 geïnterviewd. Bekijk hoe de TT toen beleefd werd in Ell en Haler.


subsidie - 01-06-2017

De gemeente leudal heeft een subsidie bedrag toegekend voor het evenement. Hiervoor onze dank.


Vergunningen verleend - 13-05-2017

De gemeente Leudal heeft ons de benodigde vergunningen nu verleend, in totaal 9 stuks. We zijn de gemeente ook zeer danbaar voor de fijne samenwerking, en hun postieve bijdrage aan ons evenement. Hiermee kunnen we nu verder met de organisatie van de TT demoritten 2017. Ook zijn deze vergunningen belangrijk om de benodigde verzekeringen te kunnen afsluiten. 


Info avond vrijwilligers - 13-05-2017

Inmiddels zijn we met de diverse teamleiders bij elkaar geweest om de aftrap te maken voor de TT demoritten 2017. De voorlopige taken verdelingen zijn gemaakt met in achtneming van de in de vergunningen gestelde eisen.


parcours - 05-05-2017

De gemeente gaat de Isidoorstraat geheel renoveren, opdat we tijdens de TT DEMO ritten een beter en veiliger wegdek hebben


Nieuw terrein opgemeten! - 29-12-2016
Vandaag hebben we het nieuwe terrein opgemeten, en alle belangrijke tenten en situaties hierop uitgemeten. Het is weer een 3 hectaren groot dus ruim voldoende. Ook de locaties voor het publiek en parkeer gelegen heden zijn ruim voldoende gebleken. Zelfs de noodzakelijke uit en inritten zijn voldoende aanwezig. Al deze gegevens zijn nodig op de vergunning aanvraag bij de gemeente.


Update TT demoritten Haler 2017 - 21-12-2016
Even een update voor de TT demoritten voor 2017.
Zoals velen reeds bekend is zullen deze niet op het vertrouwde terrein van de laatste 2 jaren zijn, maar door regelgeving in de agrarische sector moet deze grond komend jaar bewerkt worden om
zijn status te behouden. In overleg met enkele agrariërs met name dhr. Van de Ven, dhr. Schroyen, dhr. Clercks, dhr. Rietjens en dhr. Deckers, hebben we weer door grond ruil een mooi evenemententerrein weten te creëren, binnen het parcours van 3 hectaren.
En ons voornemen is een presentatie rit van de deelnemers te houden over het originelen parcours van 9 km uit 1938 en 1939 op de vrijdagavond voorafgaand aan dit weekend. Wel nog even kortsluiten met de gemeente.


Bedankt!!! - 19-10-2016
Graag willen we hier vermelden dat we zeer verblijd zijn met het volgende, de rijders en aanhang van de CRT hebben in hun jaarlijkse beoordeling van hun evenementen, de TT demodagen in Haler verkozen als hun mooiste evenement. Dat is heel fijn om te horen, en een motivatie om er weer iets moois van te maken. Dan ook hier aan iedereen die dit mogelijk heeft mogen maken, vrijwilligers, EHBO, brandweer, ambulance, sponsors, en verkeersregelaars, bedankt, en we hopen dat we komend jaar ook weer op jullie steun mogen rekenen. Speciaal woord van dank aan Jo Geelen geluid uit Stamproy voor het belangeloos beschikbaar stellen van de geluidsinstallatie.


Bedankt vrijwilligers!!! - 25-09-2016
Op 23 september hebben we de bedank avond gehad met de vrijwilligers van de TT demodagen. Er waren om diverse redenen niet zoveel vrijwilligers gekomen dan verwacht, maar de gezelligheid was er niet minder om. Hier konden we dan ook bekend maken dat we een aanzienlijk bedrag mogten uitkeren aan de door de vrijwilligers vertegenwoordigde verenigingen, dit naar ratio aan de gewerkte uren . Nogmaals allen hartelijk dank voor jullie inzet.


Evaluatie avond - 17-09-2016
Beste vrijwilligers op vrijdag 23 september is er een evaluatie avond voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen met de TT demo dagen 2016. We starten om 19.30 uur in Ons Dorpshuis Pinxtenstraat 1 te Haler. We stellen jullie aanwezigheid zeer op prijs.

Tot 23 september a.s.

Het bestuur.
Stichting Oldtimerclub Haler

© 2019 TT Demo Haler
Website ontwerp: Marjolein Koper, Concept + Grafisch Ontwerp - Website Realisatie: Wabbes Media & Design.