Zondag 23 april Try-out Haler Andersom

Op zondag 23 april vanaf 12.00 uur vindt de jaarlijkse testdag in Haler plaats. De testdag is voor rijders van het CRT en HMV om hun machines na de winterstop opnieuw te kunnen testen. Nieuw dit jaar is dat er een experiment gedaan wordt: op verzoek van een aantal rijders wordt het parcours in Haler deze testdag andersom gereden. Dat wil zeggen: de rijrichting is tegen de klok in. Er wordt dringend geadviseerd om rustig te rijden, niet alleen omdat het een testdag is, maar ook omdat de bochten andersom heel anders aan kunnen voelen.

Publiek is welkom bij deze testdag, entree is gratis. Het publieksgedeelte concentreert zich rondom “Ons Dorpshuis” in Haler, dat open is voor een drankje en een broodje. Start-finish is vanuit Ons Dorpshuis te zien, het rennerskwartier ligt ietsje verder, tegenover Isidoorstraat 16. Parkeerweide bij Isidoorstraat 2), te bereiken via de Hostertstraat (het gemakkelijkst vanuit de richting Ell of Hunsel). Gelieve geen auto’s in “Haler Centrum” te plaatsen, zodat de calamiteiten-route vrijgehouden wordt. Parkeren van (bezoekers-)motoren en fietsen kan op het kerkplein.

Aan de vooravond van de testdag is er als opwarmer livemuziek in Ons Dorpshuis van Bluesrock band Ray Stepien Trio, zaterdag 22 april vanaf 20.00 uur (vrij entree).

Tot ziens op zaterdagavond 22 of zondag 23 april!